вторник, 14 януари 2020 г.

Представяне на книгата „Вкусно, здравословно, красиво“

На 11.01.2020 г. учениците от 2А клас, които членуват в клуб „Здрави и щастливи заедно“, проведоха Представителна изява в Руски център – Стара Загора.

С голямо желание и гордост те представиха своите любими, изпитани и здравословни рецепти, които дори са сготвени от тях и заснети с помощта на родителите. След изявата на всички екипи децата събраха всички листове и собственоръчно сглобиха своята пъстра, красива и полезна книжка „Вкусно, здравословно, красиво“.

Ръководителят на клуба г-жа Илиана Даскалова сподели, че тази „вкусна“ книжка е предназначена за всички в семейството – за мама и тати, за братчетата и сестричките, за любвеобвилните баби и грижовните дядовци. Тя е за здравите, за да не се разболяват, за болните, за да оздравяват по-бързо и за по-лакомите, за да не напълняват.

Любезните домакини поздравиха всички деца за чудесното представяне и им връчиха малки подаръчета – изненади, от което детските очички светнаха от радост.

Накрая занятието завърши подобаващо със здравословна почерпка – плодове от домакините и един от вкусните сладкиши, рецептата за който бе представена в последния раздел „Десерти“ на кулинарната книжка.

Сърдечни благодарности за сътрудничеството и снимките, предоставени ни от Руски център – Стара Загора.