петък, 14 юни 2019 г.

Алманах "АВТОГРАФ"

На 31 май 2019 година, в Актовата зала на Второ основно училище, град Стара Загора, бе представянето на алманаха с детско творчество на последния випуск на госпожа Ангелова!


Вече 20 години учителката издава АВТОГРАФ на своите четвъртокласици! И тази, последна, Пета по ред книжка, събира в себе си съчинения с лични преживявания, размисли за приятелството, стихотворенията и мечтите на всяко дете. В него са поместени снимки от всичките четири години, показващи емоцията и промяната у децата й.

С настроение и обич, с желание за изява и много усмивки, децата прочетоха избрани от тях самите лични текстове.

Споделиха ги с родителите си с гордост, че вече са големи и умеят не само да учат и знаят, но че смело пишат за своите преживявания и мечти в своя книжка Автограф на класа, в който са израснали и споделя ли детството си. Госпожа Ангелова ги нарече СЪАВТОРИ на Автогаф на 4 " б" и е горда с постиженията на децата си. В края и класният ръководител е споделил свое творчество, мисли и пожелания към пораснали те си деца.

В края на Тържеството, всяко дете занесе със себе си, своята книжка, скътала лицата, мислите и мечтите на с водите приятели и учителка.