понеделник, 24 декември 2018 г.

неделя, 23 декември 2018 г.

Kоледна изложба

Весела коледна изложба спретнаха децата от началните класове на Второ основно училище „П.Р. Славейков”. Те вложиха много старание и изобретателност в изработката на картички, елхички, снежинки и всякакви коледни изненади, които направиха с подръчни материали. Сурвакниците пък кротко ще чакат времето си за изява, за да пожелаят здраве и благоденствие на всички учители в нашето училище.

Весела и уютна Коледа!

петък, 21 декември 2018 г.

Коледна бъркотия

Студио по Словесно изпълнителско изкуство и прекрасните снежинки от ПГ представиха КОЛЕДНА БЪРКОТИЯ под ръководството на невероятната г-жа Мими Михайлова. Прекрасните ни ученици от 3 клас за пореден път показаха завидно актьорско майсторство.

Поздравления!!!

Коледа в ПГ

Празник весел в детската градина, готвиха децата месец цял.
Гост любим с подаръци дузина, при тях усмихнат бе се отзовал.

Заедно се забавляваха, усмивки хиляди раздаваха.

Радваха се от сърце и пляскаха с ръце, всички гости възхитени облечени във празнични премени.

четвъртък, 20 декември 2018 г.

Инициатива “Чудната елха“

С готовност и с въодушевление славейковци се включиха в инициативата “Чудната елха“ на Омбудсмана на Стара Загора Надежда Чакърова. Много подаръци ще зарадват децата от социалните домове – ученици и учители от Второ основно училище „П.Р.Славейков“ събраха дрехи, лакомства, книжки, играчки.

На специално тържество тази седмица в училището, на което присъства и Надежда Чакърова, възпитаниците от подготвителна група пяха и поздравиха г-жа Чакърова за прекрасната идея, всички заедно да доставят радост на децата лишени от родителска грижа.

сряда, 19 декември 2018 г.

Коледна украса

Коледното настроение дойде и във Второ ОУ „ П.Р. Славейков“, с прекрасната инициатива на учениците от Ученическия съвет, които украсиха Коледните дръвчета.

Много желание, ентусиазъм, позитивна енергия и коледен дух вложиха в празничната украса.