петък, 11 май 2018 г.

„ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА - 2018“

На 11 май в „София Хотел Балкан“ за двадесет и първа поредна година Синдикатът на българските учители връчи наградите на Национален конкурс „Учител на годината-2018“.

С ПОЧЕТНО ЗВАНИЕ "ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА - 2018" бе удостоена Милена Желязкова, директор на Второ ОУ "Петко Рачов Славейков", гр. Стара Загора. Почетната грамота и статуетка и бяха лично връчени от Янка Такева, председател на СБУ.

Престижното отличие бе връчено на г-жа Желязкова след общински и регионален кръг на конкурса, след подробна анкета, заради неоспоримите качества на лидер, най-висок клас професионална квалификация и добър социален партньор на СБУ.


Това е огромно признание за ръководството и целия педагогически колектив на Второ основно училище „П.Р.Славейков“, който в юбилейната за училището 2017 година реализира изключителна програма от събития. Същевременно е и оценка за ежедневния труд, професионална компетентност и добро управление на училището, което е предпочитано и обичано от общността. Наградата е и заради успехите на славейковци в различни области на образованието, науката, изкуството, спорта.

„Споделям тази награда с целия Педагогически колектив на Второ основно училище „П.Р. Славейков“, с моите прекрасни колеги. Работим в разбирателство, споделяме общи идеи и ги реализираме за доброто развитие на училището и неговия просперитет. Успехите не закъсняват, когато се работи с желание, всеотдайност, вдъхновение и обич и се  влага много духовна енергия“ – сподели г-жа Желязкова.

Поздравления!