четвъртък, 26 октомври 2017 г.

Нац. конкурс „Чист дом, чисто училище. Хигиена за отличници“

Учениците от III б клас с класен ръководител г-жа Мара Цонева участваха в Национален конкурс за детска рисунка на тема „Чист дом, чисто училище. Хигиена за отличници“. Те подготвиха колаж на тема „Как поддържаме хигиената вкъщи и в училище“. Като комплимент към организаторите третокласниците изготвиха презентация, чрез която разказаха в  стихове как сами се грижат за чистотата на класната стая.

С подкрепата на приятели и съмишленици нашите участниците са класирани на призово място по брой на харесванията от посетителите на сайта.

Вече пристигна и наградата – огромен палет с почистващи продукти от марките Cif & Domestos. Класният ръководител, г-жа Мара Цонева, сподели, че е много горда със своите възпитаници. Два месеца те работиха не за персонална награда, а за своето любимо училище.  Показаха, че са силни, когато са обединени от добра кауза.

Директорът на училището, г-жа Милена Желязкова, прие наградата и благодари учениците от III б клас и техния класен ръководител. Поздрави ги за волята, усърдието и чудесната работа в екип и на свой ред ги изненада с торта, достойна за победители.