понеделник, 30 октомври 2017 г.

Книга "Като Второ няма второ"

На 30.10.2017 г., в навечерието на деня на народните будители, в РБ „Захарий Княжески“ бе представена книгата „Като Второ няма второ“. Всеки един от гостите на събитието имаше възможността да разлисти книгата и да открие по нещо за себе си, за познат или близък човек.
Събитието уважиха официалните гости - зам.-областният управител Петя Чакърова, зам.-кметът на Община Стара Загора Иванка Сотирова, началникът на РУО Татяна Димитрова, членовете на Училищното настоятелство и Обществения съвет към училището.

Сред гостите бяха и хората, под чието перо бяха представени историите в книгата - това са г-жа Филипова, опитен журналист, и г-н Петър Драгиев, главен редактор на в-к „Национална бизнес поща“.

Присъстващите бяха поздравени от най-малките ученици от подготвителната група, от ВФ „Славейчета“ и от бившия възпитаник на училището Теодор Кръстев.
Директорът на училището, г-жа Милена Желязкова, чиято е инициативата за създаването на книгата за Второ основно училище, благодари на всички, които са съдействали за реализирането на този проект, част от поредицата мероприятия по случай 60-годишнината от създаването на училището и 190-годишнината от рождението на неговия патрон.