сряда, 21 декември 2016 г.

Празничен спектакъл "Коледно докосване"

На 21 декември 2015 година в Драматичен театър „Гео Милев“ Второ основно училище „Петко Рачов Славейков“ представи празничния спектакъл „Коледно докосване“.

Децата от ВФ „Славейчета“ изпълниха коледни песни, с които докоснаха сърцата на публиката, а малките артисти от студио по Словесно-изпълнителско изкуство я пренесоха във вълшебния приказен свят на Шарл Перо с пиесата „Пепеляшка“ – представена по интересен и хумористичен начин. С невероятното си изпълнение децата спечелиха заслужените аплодисменти на гостите на събитието.

В края на спектакъла директорът, г-жа Милена Желязкова, поздрави всички присъстващи. „Днешният спектакъл „Коледно докосване“ с участието на студио по Словесно-изпълнителско изкуство и вокална формация „Славейчета“, докоснаха нашите сърца и души със своя талант и изпълнение, с непринудената детска усмивка и чистота. Поздравления за г-жа Михайлова и г-жа Димитрова – ръководители на клуба и формацията, които с много труд, търпение талант, желание, заедно с децата сътвориха това коледно вълшебство. Благодарим ви! В навечерието на този светъл християнски празник „Рождество Христово“ пожелавам на всички здраве, повече усмивки, сбъднати желания, топлина и уют в семействата! Нека посрещнем и новата 2016 година с много настроение, заредени с много енергия и нека тя бъде една здрава, мирна и щастлива за всички нас!“